Tsunami in muzica romaneasca

Am „pus-o”.Vorbesc serios.Mi-am pierdut motivatia.Nu mai am de ce sa mai traiesc.OAMENI BUNI….S-A DESTRAMAT/DESFIINTAT TRUPA „TRIDENT„!!!!

Cum cine e „Trident”?Incultilor…puneti mana pe telecomanda si navigati spre posturile de  laba toata jena:Atomic,MTV,UTV,etc.Probabil ca acum,la cateva zile de la cataclismul asta din Romania,se dau materiale „Best of..”,”Remember”..sau ceva de genu’.

Nu o sa inserez nicio poza a ilustrei trupe , pentru ca pipitze m-am saturat. E de ajuns sa mentionez , pentru ignoranti (cei care se rezuma la muzica clasica,alternative,rock,hip-hop) , ca cele 3 pizde fufe / pitipoance/parapandule raman pe retina (tele)spectatorului cu celebrii blugi cu..BUCI.(de la ele cred ca s-a inspirat si pupilul Raduleascai).

Taiati extrem de penibil,incat sa mascheze talentul lor muzical  indubitabil si incomensurabil,jeansii respectivi au facut babele sa se cruceasca,barbatii(cei cu nevasta urata acasa) si adolecentii (in care joaca hormonii ) sa se inchida in baie,fara nicio revista de data asta.

Nici macar „fanii” tridentului platinat nu cred ca stiu macar vreun refren(chia si asa,onomatopeic,cum era) al acestor valori nerecunoscute de perversul popor roman..dar,cu toate acestea,raman la parerea ca de pe lista circopitecilor care ma amuza(primele 5 secunde,ca dupa aia ma enerveaza) de pe la teveu am fost nevoit sa tai un cap de lista.Ce ma fac?Acum va trebui sa ” ma rad” doar de pleiada de manelisti analfabeti…de dependentii de playback..si de multitudinea de duo-uri/trio-uri/cvartete/cvintete pastorite de Costi Ionita(da-i-as prin guritza).

Alaturati-va-mi in petitia ce am de gand sa o fac…vreau reinfiintarea,cu orice pret(si asa se aude ca fetele alea n-au preturi mari,putandu-le vizita si un amarastean in ziua de salariu)  trupei.Nu de alta,dar industria muzicala romaneasca(m-a durut manutza cand am tastat grandioasa titulatura „industrie”) nu cred ca poate supravietui unui asemenea tsunami:(.

R.I.P.

2 răspunsuri to “Tsunami in muzica romaneasca”

  1. Nu se poate. universul meu a fost dat peste cap odata cu stirea asta. adica … vrei sa zici ca de azi nu mai e trident ? oare … crezi ca putem face ceva? o petitie online ? :))

    Acu’ serios vb, partea proasta la despartirea asta este ca in loc de o formatie cu 3 pitzipoance fara voce si cretine, vom avea „3 proiecte solo”.

  2. pai daca vorbim de 3 proiecte solo in viitorul apropiat…poate nu mai initiez o petitie..o sa ma multumesc sa rad de cele 3 separat :)

Lasă un comentariu