Inc-o revista a presei

Pentru ca ma plictisesc tare mult, o sa va plictisesc si pe voi cu o revista a presei:

-pe editia online a catavencilor, gasiti postarea lui Andrei, de care va ziceam in postul anterior, apoi ceva mistocareala la adresa Ramonei Gabor (inutila si ea, si mistocareala) si un interviu cu Robert „Bunaoara” Turcescu, in care respectivul face pe tata Omida.

-pe Libertatea..(nici nu stiu cu ce sa incep) :un cretin (pare-se, presedinte al Argentinei) recomanda barbatilor carnea de porc in detrimentul Viagrei, apoi ni se spune ca Mihai Albu doneaza pantofi de 500 de euro (probabil doar dreptul, stangul fiind alte 500), si cate ceva despre o  galceava intre Huidu si Ciuacu.

-Cancan-ul ne zice ca Pepe si The Voranu nu se mai dau in stamba la oteve, iar „Focoasa Iulia” cica s-a facut pulbere intr-un club. Sa nu uitam de Senzuala, care povesteste cum o snopea Maharu’.

-EVZ-ul relateaza despre un incendiu la Univ. de Vest, insa si pune o intrebare la care personal  nu reusesc sa gasesc de ceva timp raspunsul : „De ce va place Mircea Badea?”

-pe plan local, pe Newstimisoara, autorul ma incadreaza  in blogosfera locala (why?), criticandu-mi (e adevarat, subtil) limbajul si abordarea din postul cu Avatar. Il informez, ca sa nu mai fie nelamuriri, ca eu nu mi-s un ipocrit ce injura si vorbeste porcos printre dinti, ci ma exprim fatis, cu limbajul pe care il consider de cuviinta. Nu vreau prozeliti, dar nici nu vreau sa fac parte din vreo turma. Prea multi vorbesc decent si au trei patrimi de neuron,iar eu nu sunt ca ei. Am patru cincimi de neuron.

-in ziarele de sport-cica iar l-au prins pe Mutu dopat-quelle surprise! La ce tsunami de opinii se va declansa pe tema asta, nici nu ma deranjez sa-mi dau cu parerea.

Reclame

Un răspuns to “Inc-o revista a presei”

  1. […] 27, 2010 de Cristi Jandarm Voi sînteţi interesanţi: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 Eu sînt băiatul care vă pune altă […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: