Inca una marca Jiji

Eu unul pot fi acuzat/suspectat de multe, da’ numai ca as fi stelist nu e posibil. E clar asta,nu ?:)

Aseara, dupa egalul „smuls” de Steaua (echipa aia din reclama cu „La-la”) in fata impresionantei forte fotbalistice din Tiraspol, s-a intamplat ceva ce numai un …gibon nu anticipase -Jiji l-a dat afara pe Bergodi. Intr-o lume dreapta, normala, Jiji ar mulge oi (supravegheat,sa nu greseasca), iar Bergodi ar sta la un birou,si ar cauta variante  de automatizare a recoltarii laptelui de oaie, in speranta ca-l va lasa pe Mighty Jiji fara slujba. Dar,  pentru ca noi respiram aerul unei lumi intoarse parca cu curu’n sus, rolurile sunt inversate.

Jiji e „egzemplu” de reusita in viata pentru 90% din adolescentii nostri, iar Bergodi e inca unu’ dat afara pe usa din dos de un cioban isteric. De unde si pana unde isteria nocturna becaliana? Simplu-a avut de-a face cu un angajat cu coloana vertebrala. Cristiano, ANTRENORUL , nu i-a permis imbecilului sau patron sa vina in pauza sa eculubreze despre fotbal (acesta fiind doar unul din domeniile in care Fecali se crede atotstiutor, dupa politica, afaceri, crestinism, etc).

Jiji, rosu de furie si alb la coltul gurii de la telemeaua pe care tocmai o ingurgitase , langa un pahar de Moet, (ce combinatie de culori draga Fecalianului Numarul Unu), decide (gibonii au constiinta? ) ca lui ii place sa fie inconjurat de carpe (salut,nea Argaseala!), asa ca da un spectacol grotesc in fata camerelor de luat vederi (cum altfel?), anuntand, tarziu in noapte(in fata „jurnalistilor” aciuati la Palat) ,ca urmatoarea sa victima va fi Stoichita. Pariem-il apuca Ignatul la Steaua pe globe-trotterul respectiv?(retoric,evident)

A scris (bine)  si Aditza despre asta, asa ca va recomand sa  dati o geana pe acolo :).

Reclame

4 răspunsuri to “Inca una marca Jiji”

  1. Ce e poate mult mai trist decât asta, este că ştirea e prezentată obsesiv de toate televiziunile, fără a avea niciun fel de ton acuzator la adresa dobitocului.

  2. se zice ca la inceput Fecali dadea bani sa apara pe teveu,acum insa goana dupa senzationala sa prezenta ,la toate posturile de televiziune,e de-a dreptul scarboasa

  3. Atat timp cat nimeni nu curata rahatul, mirosul va persista la infinit. Media va promova vesnic materiale de senzatie pentru ca din asta traieste, iar se pare Becali, este senzatia anilor 2000 in Romania. Fara sa jignesc pe nimeni, calitatea mediei se reflecta in cerintele publicului de consum. Spunea Andrei Gheorghe cu tupeu referitor la calitatea emisiunilor sale: [..]….da’ prostului ceea ce cere[..] ; trist dar adevarat.
    Cu scuzele de rigoare, dar deja cu totii deveniti penibili in comentariile la adresa becaliana.

  4. adrianot1989 Says:

    tocmai am dat peste citatul asta…”Se spune ca Gigi Becali a cazut doar de 2 ori in viata lui din avion: la Hiroshima si Nagasaki”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: