307

Ce semnifica 307? Un model de masina frantuzeasca,dar,cum eu nu am nicio treaba cu masinile,in general,nu am de gand sa scriu ceva despre acest subiect.

307 reprezinta numarul de goluri pe care tizul meu,Raul, de la Real Madrid,le-a reusit pentru clubul cu care,practic,se identifica.De mentionat ca eu sunt un MARE FAN al Barcelonei,insa nu pot sa nu ma inclin  in fata unei performante extraordinare din partea unui JUCATOR  de fotbal,chiar si de la o echipa adversa.

„Raul Madrid”,cum este alintat/supranumit de suporteri,este,in afara de un fotbalist extraordinar,un golgheter pur-sange,un model demn de urmat pentru copiii(de pretutindeni) ce isi doresc o cariera fotbalistica.

Ca fapt divers,sa va spun ca eu citesc online „As”,”Marca”,”El Mundo Deportivo”.Si va pot spune,cu mana pe inima,ca acest Raul nu are aparitii in aceste publicatii sportive nici pe sfert cat au Borcea,Jiji,Turcu..si alti circopiteci.Ce sa deducem din asta?…ca Raul nu merita mentionat prin ziare,sau ca presa noastra sportiva(si nu numai) e de cacat?Nu-mi raspundeti..era retorica.:P.

O viata sportiva incredibila(avand in vedere tentatiile la tot pasul),o viata de familie desprinsa parca din povesti,un atasament nemaintalnit fata de clubul cu care se confunda,si o discretie non-sportiva de neinteles pentru paparazzi.Cam asa se poate caracteriza acest fenomenal Raul(care,atingand cifra de 307 goluri,l-a ajuns in clasamentul all-time al marcatorilor madrileni pe ilustrul sau predecesor,Alfredo di Stefano).

Poate ca ar trebui sa luam aminte ca se poate sa ramai in memoria tuturor si fara sa spargi geamuri prin vestiare,sa alergi cu punga de dolari dupa autocar,sa agresezi un tusier,sau sa fumezi trabuc in timp ce o imiti jalnic pe Shakira.

Anunțuri

Un răspuns to “307”

  1. in afara de postul tau, sunt sigura ca aceasta informatie nu a tinut prima pagina a ziarelor. sunt de apreciat rezultatele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: