Sa facem ca Al (lu’) Gore

Observ,de ceva timp,ca toata lumea incearca(sa fim seriosi,doar incearca) sa fie environmental friendly.
Totul a inceput cu documentarul(bunicel,de altfel) semnat de viitorul ex-presedinte al SUA(cum magistral se autoironizeaza chiar autorul),continuat,apoi cu „11th hour”(Di Caprio fiind initiatorul/producatorul). Scopul acestor,sa le zicem,semnale de alarma,a fost sensibilizarea maselor in ceea ce priveste viitorul(probabil sumbru) al mediului inconjurator.
Initiativa,laudabila,de altfel,nu s-a bucurat(cel putin,nu inca) de ecouri favorabile la factorii de decizie(guverne,institutii,companii,etc) din varii motive(majoritatea fiind,cum altfel,de natura socio-politico-economica).
In schimb,dragii mei,a devenit un leit-motiv(multumesc d-nei Dumitrescu si d-nei Nanuti ca nu m-au lasat sa devin agramat/incult) pentru toate „VIP-urile neaose”(cine va folosi termenul asta tre sa imi plateasc copyright).
Mai nou,toate pitipoancele sunt ecologiste(decat emo,mai bine ecologiste). Toata lumea adauga la sfarsitul unui mail(dupa semnatura,of course) un request tampit,din punctul meu de vedere,ceva de genu’ „aveti grija,daca printati acest mail ,nu stiu cati copaci vor trebui transformati in hartie,bla bla”.
Vorbim despre aceleasi parasute care folosesc cosmetice(intrate pe piata dupa indelunga testare pe animale),care se imbraca cu haine de blana(daca nu stiti cum se „recolteaza” blanurile,si daca aveti un stomac de fier,si nu suferiti cu inima,accesati link-ul urmator-http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp),care poarta posete de firma(de ce?????????) care costa cat un sfert din PIB-ul Eritreei,pizde care circula cu 4×4 primit(nu de la serviciu) de la alde Boschet pentru merite deosebite(in ecologie,probabil),4×4 ce consuma/polueaza mai mult decat singura fabrica functionala din Lesotho(zic si eu,la plezneala)parapandule ce comanda prin restaurante „vita de Argentina”nestiind(prietenii stiu de ce) ca acele biete vite sunt transportate pana la noi cu avionul(pizdelor…stiti ce-i ala kerosen?),fufe ce fac,mai nou,emisiuni cu teme proecologice(exista oare termenul asta?) ,uitand,de fapt,ca vocabularul lor se rezuma la 30 de cuvinte si 40 ‘jde onomatopee,iar IQ-ul lor ar face o gaina de la Avicola Bacau sa rada in hohote.

Pe langa traditionalul”Jiji,mori!”..azi imi permit sa le trec si pe respectivele pe „pomelnic”-muriti si voi!….multumesc

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: