Mayday (2)

Ca orice ins cu o contiinta oarecare , am si eu dilemele mele. Daca anterior va marturiseam ca ma framanta subiectul discutiilor de la cina dintre 2 staruri porno , azi m-am gandit sa va cer ajutorul in privinta altei dileme existentiale ce nu ma lasa sa dorm .(Apropos-la prima dilema nu s-a grabit nimeni sa ma ajute cu un raspuns satisfacator )
Eu de felul meu nu ma framant cu chestii profunde (efemeritatea omului,nemurirea sufletului,universuri paralele,etc)..ci imi omor neuronii (care nici macar nu se regenereaza ) cu chestiuni mai lumesti.
Intrebare-Cum se reproduc sirenele?
Nu sirenele de pompieri (ca tot a venit vorba de ei,pompierii ocupa locul 2 in topul meseriilor in care populatia investeste incredere…iar politicienii ocupa un binemeritat ultim loc ) , ci sirenele din mari/oceane.
Nu-mi spuneti ca nu exista sirene..ca am vazut in filme.Am vazut in filme ,deci exista (Descartes se intoarce in mormant cand vede cum l-am parafrazat).
Sirenele sunt (in filme si in realitate) niste „bucati”. La statutul de „bucati” contribuie decisiv faptul ca apar topless.
De obicei , se indragostesc de muritori.Pana aici totul pare ok.
Ce urmeaza ? Amor platonic? Pai daca asa ceva ar fi posibil,inca eram prin Neanderthal.Cum se perpetueaza specia sirenelor? Ca pestii ?..sau ca oamenii? Depun icre ?Si daca depun icre,cine/cum le fertilizeaza? Daca nu se reproduc ca pestii..si incearca precum oamenii…cum o fac? (Presupun ca e o varianta sa se reproduca precum noi pentru ca altfel nu vad rostul sanilor).
In speranta ca voi gasi raspunsul la aceasta intrebare mistuitoare…ma chinui inca sa caut raspunsul la prima.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: