Mare ti-e gradina,Doamne!

In timp ce chinuiam telecomanda,negasind nimic interesant de vazut,am ajuns la B1TV. Postul asta nu mai spune nimic de cativa ani,de cand transmiteau Serie A,insa aseara mi-a atras atentia in mod deosebit. Stati linistiti,nu era „de bine”. E vorba de o emisiune,”Autentic top”(si reclama negativa e tot reclama,nu?) . Despre ce e vorba? Ati ghicit…manele.
In afara de faptul ca genul asta”muzical” ma dezgusta,imi provoaca,e adevarat,o forma de masochism. Sa detaliez-cu ceva timp in urma ma amuzau teribil versurile IDIOATE,dar,cum intre timp am imbatranit ,nu mai am rabdarea necesara,si ma rezum la a ma uita cateva secunde la videoclip.Sunt convins ca personajele necuvantatoare din documentarele Animal Planet-ului sunt mult mai dotate intelectual ca si „artistii” in cauza(si de aici excludem primatele,pe care le-ar jigni comparatia cu guristii manelisti).
Nu ma astept ca o televiziune comerciala sa dea in prime time vreo premiera de la Carnegie Hall,dar sa cobori atat de mult incat sa promovezi nonvalori,sperand ca poate poate mai faci vreun sfert de punct de rating(stiind ca la noi manelele inca se vand) mi se pare ca deja se intrece o limita(a decentei).
Suntem sufocati cu reality show-uri cu Irinel si Monica,cu Laura Andresan,cu Revelionul Manelistilor(tin minte ca asteptam spectacolul TV de Revelion chiar si de dinainte de ’89 mai mult decat pe Mos Gerila) . Revenind la subiectul initial,sa va dau un link cu „masterpiece”-ul de pe primul loc in Topul Oligofrenilor(scuze,al manelelor)
http://www.youtube.com/watch?v=jq07fS7k3H8
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: