Mamaia,notre poule dans votre cour

Ma uitam in uichend la stiri. Pentru ca nu prea erau subiecte politico-economice,ce s-au gandit producatorii de la stiri? Sa puna prompteritzele sa ne citeasca(in timp ce noi,masculii,ne holbam la decolteurile lor) despre evenimente din sezonul estival.
Si incepe urgia:in afara de faptul ca ni se enumerau scumpirile survenite de la o zi la alta pe fermecatorul nostru litoral,ni se mai spunea despre noua tendinta de fitze de Mamaia.
Mamaia,mai nou,face concurenta Bamboo-ului in materie de prosti gramada/m2. De ce ma hazardez sa afirm asta? Pentru ca eu unul am ramas masca dupa materialul respectiv.
Daca nu l-ati urmarit,dati-mi voie sa ve fac un rezumat:
-toti prostii de la Mamaia(turistii),care lasa mirificul Bucuresti pt Mamaia pe perioada uichendului(va dati seama ce brusc creste IQ-ul mediu in Bucuresti cand pleaca astia?) au venit cu inovatii in materie de ce se poarta/ce se face in acest sezon-se sta la plaja cu cat mai multe accesorii-de firma,of course-(ceasuri,bratari,lanturi,inele,ochelari de soare,etc).Se pare ca,cu cat ai mai multe portiuni de piele nebronzata datorita acestor accesorii,cu atat esti mai cool,mai trendy,flendy,sau ce termen tampit se mai foloseste. Va dat seama cu arata un macho man(metrosexual,cum,mai nou se autointituleaza),avand pe fata ( tratata cu creme de firma,cu uleiuri de plante exotice-plante,banuiesc,pe cale de disparitie) urme de ochelari de sudor? Cat de cool poti fi? Cate femei vor da pe spate cand le vei arata-„Bai,fato,astea sunt urme de Armani!”?
-ultima noutate in materie de confort la plaja o constituie coltarele pe nisipul fierbinte. Nu,nu e o greseala de dactilografie,e vorba chiar de coltare(imense,de altfel)! Unde esti tu Tepes,Doamne? Unde sunt vremurile in care trebuia sa mergi la plaja la 6 AM ca sa prinzi un loc pentru cearsaful luat din hotelul amarastean in care te cazai?
Eu cred ca oamenii astia cu bani(obtinuti,clar,prin truda si sudoare) sufera de un complex incredibil.Daca as crede ca ei au studiat indelung istoria Egiptului antic,al Indiei,probabil ca as crede ca sufera de sindromul maharajahului,al faraonului. Dar,cum bietii de ei au 2 clase mai mult ca trenul(suficiente ca sa isi ia permisul de conducere),probabil ca ….O AU MICA.
Nu am intentionat sa fiu vulgar(nu ca m-ar opri ceva),cand zic mica ma refer la decenta. Probabil ca se simt foarte bine in micimea lor umana pentru ca unul cu 2 facultati ii face pe plac aducandu-i la masa apa plata cu lamaie(Evian!),ca il racoreste cu un evantai lucrat manual de 70 de chinezi batrani,ca ii decojeste semintele ca sa il scuteasca de efort,etc.
Gaozarilor,muriti! Nu ne mai obositi,nu ne mai poluati cu prezenta voastra(fizica sau la TV/presa),nu ne mai solicitati intelectul cu interviurile voastre onomatopeice.
Deci,muriti!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: