Future Fecalia

Stire bomba azi-dimineata-Monetaria/Trezoreria din Zimbabwe a emis o noua bancnota-de 100 000 000 000 dolari(zimbabw-uieni).Da,bancnota de 100 de miliarde de coco de Zimbabwe.
Repede,dau google sa ma uit la topul economiilor mondiale…si gasesc aceiasi jucatori-Japonia,SUA(inca),Germania,Franta,China,etc.
Zimbabwe…niciunde..ce poola mea…nu mai aud bine??? Cand colo , aud si continuarea stirii..o paine in Zimbabwe costa 2oo de miliarde de dolari zimbabw-uieni. Imi trag repede 2 palme,sa-mi revin din uluiala,si ma gandesc ca am fi fost (noi,urmasii daco-romanilor) in aceeasi situatie daca in ’96 castiga tot PSD-ul alegerile.
Din cate stiu eu,bani seriosi se fac atunci cand identifici o oportunitate de afaceri,o nisa,asa cum se numeste in termeni specifici.
Atunci..Jiji..ce pazesti ?…mergi acolo…cumpara vreo 3 partide (cum ai facut aici cu PNG-ul ) …castiga alegerile dand mite electorale hahalerelor de acolo (dar numai daca sunt camere de luat vederi prin preajma)…si …daca tot esti acolo…fa-l pe Lovin Ministrul Sportului…pe Argaseala Ministru al Economiei ..si pe Mirel Ministru al Apararii..si pe Giovanni Ministru al Afacerilor Externe si ..ca tot a venit vorba…ramai acolo ( de tot )…si plictiseste-i si pe aia.
Ca sa te simti cam ca acasa…incropeste-ti o turma de rinoceri…mulge-i (mai ales pe masculi )…Si..inca o sugestie..decreteaza ca numele de Zimbabwe sa fie inlocuit de rasunatorul (si sugestivul ) Fecalia .
Pune-ti fatza pe noua bancnota (de 562 trilioane de dolari fecalieni ) .Ti-as sugera sa faci din 7 mai ziua nationala,dar nu cred ca stii ce semnifica.
In incheiere…mori (aici,acolo,altundeva..) , numai fa-o !
Multumesc
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: