Freak on a leash

Azi va povestesc despre motanul familiei,pe numele lui….Coitza.De ce „Coitza” si nu …Pufu…Tommy..sau mai stiu eu ce nume pisicesc?…simplu” cand era ffff mic,la o prima privire asupra sa ..era mai mult decat evidenta acea parte anatomica .
Si cum o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte,here it is:

Acum ,ca vi l-am prezentat(fain,nu?),sa va mai plictisesc povestindu-va despre el.:P
Ca si alte personalitati,Coitza are perioade(nu roz ,ca Picasso,dar…)..si anume:

-perioada”la etaj”-interval in care refuza clar sa umble pe jos-trebuie mutat(in brate,evident) de pe biblioteca pe TV,de pe TV pe coltar,etc.Ce ii declanseaza retinerea versus mersul pe jos,nu sunt suficient de savant ca sa stiu

-perioada „digestiei lente”-interval in care are nevoie de 23.5 ore pe zi pentru a digera masa luata in cele 30 de minute ramase dintr-o zi

-perioada „retro”-interval in care refuza din start orice tentativa de imbaiere(desi,in mod normal,nu il deranjeaza,ca pe alte feline,o baitza scurta).

As mai putea enumera cateva exemple asemanatoare,insa raman la cele reprezentative.
Cei care au pisici acasa probabil ca vor regasi unele „tabieturi” de-ale Domnului C.(daca a putut Camil Petrescu sa scoata o carte cu personaje denumite doar dupa initiala numelui,pot si eu ) si la pisicile lor.
Iar daca „De ce iubim femeile” se bucura de un mare succes,o sa fac si eu o dizertatie(o,tempora!) numita..ghici? :”De ce iubim pisicile”
Le iubim desi nu ne raspund neconditionat la atentia acordata,desi fac din coltarul abia cumparat un loc numai bun de ascutit gherutele,desi nu ne insotesc niciodata la usa de la intrare cand avem musafiri,desi nu (prea) poti sa le iei cu tine la piscina(ca poate poate agati ceva daca pari Jmecher cu un pittbull in lesa),desi vanzatoarele de la ziare se uita crucis la tine(mascul feroce )cand intrebi,lunar,daca au venit revistele „Pisica” si „Cat Fancy”…etc.
Si daca va mai trebuia ceva pentru a iubi pisicile….http://www.youtube.com/watch?v=icWYg-gABIw

Anunțuri

Un răspuns to “Freak on a leash”

  1. […] ultimul,da’ nu cel din urma,feldmaresalul Coitza-anu’ ce vine sa reuseasca sa stea cu ochii necarpiti de somn mai mult de 25 de minute […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: