Biznis si ‘”succesuri'”

Mirobolantii de la PROTV ne prezinta ,in cadrul stirilor de la 19,un material despre afaceri de succes pornite de tineri studenti(am precizat „tineri” pentru ca ,in Romania de azi,studentia nu mai poate fi asociata cu o varsta anume).
Curios,ca orice tampit care ar vrea sa ia exemplu unora care au fost mai isteti/inspirati/curajosi ca mine,ma asez comod ,imi aprind o tigara ( tutunul dauneaza grav sanatatii ) si astept marile dezvaluiri depre afacerile tinerilor intreprinzatori din Tara lu’ Papura Voda.
Primul exemplu de afacere de succes: un tanar student din Bucuresti si-a deschis un club intr-o zona care se preta genului acesta de afacere.Din prima mi s-a aprins un beculet – „un tanar a deschis un club „. Cati tineri din Romania au posibilitatea de a-si deschide o taraba in Obor,daramite un club?????.
Pilonul/simbolul postdecembrist al stirilor (am numit-o pe Andreea Esca) continua relatarea pe un ton bombastic-citez din memorie: „Tanarul,fiul cunoscutului om politic X,a pornit in aceasta afacere cu doar 300 000 de euro,si a reusit,in doar 3 ani,sa recupereze investitia initiala,si sa isi transforme afacerea intr-o importanta sursa de venit”.
A urmat,cum altfel, un interviu cu respectivul biznisman,care ne povestea,folosind cuvinte/termeni din domeniu pe care ii citise / invatase cu o seara inainte ,citind vreun dictionar de afaceri.
Restul afacerilor de succes nici macar nu m-au mai interesat (de ce oare?) , pentru ca deja PROTV-ul se umpluse (a cata oara?) de penibil.Muriti!
Trecand peste ridicolul stirii respective,care se voia (sper) o gluma(si nu era 1 Aprilie),stau si ma intreb daca in Romania s-a intors cu curu-n sus(cacofonia e intentionata :P ).
Prezentam in prime time afaceri „de succes” ale unei beizadele de politician,pornite cu un capital la care un student roman poate doar sa saliveze (gandindu-se la suma respectiva) .
Sa va foot cu stirile vostre (de la 5,de la 7 de la 11, toate avand ca personaje principale toti imbecilii-inclusiv pe Mighty Jiji).
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: