Anti Steaua lu’ Jiji

Sunt suporter al Craiovei de …foarte multi ani.Suporter ce nu a avut parte de bucuria vreunui succes notabil de prin ’94.
Prin definitie,un suporter craiovean e anti Dinamo(„prietenii” stiu de ce ) in mod special..dar anti-Bucuresti la general.
Si totusi,de ceva ani ,repulsia mea fata de Unirea Tricolor/Ministerul de Interne/Nicu Ceausescu este din cee in ce mai mica.(la cat de parliti sunt si aia,numai de repulsia mea nu le arde lor :P ).
Stati linistiti,n-am luat-o pe aratura….numai ca in sufletelul meu (mic,de altfel,cum si incercam sa-l descriu prin diminutivare :) ) nu mai e destul loc de repulsie/ura/aversiune/dezgust din cauza lui Jiji.
Personajul acesta grobian,marele patron/finantator/conducator mult iubit/urs/razboinic/Stefan cel Mare/Mihai Viteazul/Clark Gable…sau ce dedublare a personalitatii(primatele au personalitate????) mai sufera zilnic se confunda cu Steaua.
Nu ii mai vezi in relatari jurnalistice(scrise sau vizuale) pe alde Voinescu,Stoica(nu memeul,ci Tudorel),Bumbescu,Iovan,Balan,Majearu,Ilie Dumitrescu,sau alte nume sonore din istoria semiseculara a CCA-ului(club infiintat prin 1940 si ceva din cauza rivalitatii celor doua ministere/sfere de putere ale vremii).
Nu,din pacate aceste personalitati nu mai apar pe „sticla” nu pentru ca Steaua nu mai inseamna nimic in fotbalul mioritic(as da o bere in fiecare zi oricui ar dori daca s-ar intampla asta :) )..ci pentru ca nu mai au loc de …Jiji.
Jiji e personajul care le vindea iaurt fotbalistilor inainte de ’89..e personajul care se tinea scai de Hagi in aceeasi perioada ca sa il „vada lumea”..e personajul jenibil(jenant/penibil) ce a „facut” statul roman intr-un schimb celebru de terenuri..e personajul care mai are un pic si ne va prezenta si Meteo(eu sper macar sa faca asta in „Libertatea” )..e personajul care arunca cu rahat in oricine nu il pupa-n cur(nu ca ar avea loc de Argaseala)..e personajul care isi schimba parerea(primatele pot avea o parere????) de la o zi la alta..este personajul care delireaza visandu-se presedinte(emigram clar atunci)..este personajul care pronunta cu un patos(o cunoaste termenul??) demn de cauze mai bune „sa il cautam la palat”..este personajul care face acte de caritate doar dace e filmat de protevei..in concluzie..e personajul ala de cacat de care nu scapam oricat am chinui telecomanda.
Pentru ca esti de cacat,pentru ca mirosi a branza si Versace,pentru ca ai un vocabular de 6,7,8 cuvinte , pentru ca simulezi o pronuntie”stricata” de cunoasterea vreunei alte limbi (in afara de a lui Argaseala)..eu unul te rog ..inca o data…MMMOOORRRIII!!!
PS..dupa ce moare..il bagam in valiza si-l ducem la Cluj..la „bozgorii aia”(tu ce pizda ma-tii de roman get-beget esti mai prostule?????)
PS2-Mori!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: